Portfolio

Hotel Gooiland

Hotel Gooiland was een bijzonder project waarbij het gebouw en huisstijl een metamorphose doorgingen. Dit resulteerde in een bijzonder hotel met haar eigen lettertype, geinspireerd op schetsen van Jan Duiker.

Zandvoort Marketing

Toen de VVV van Zandvoort over ging in Zandvoort Marketing was er een geheel nieuwe huisstijl nodig. Deze huisstijl hielp het nieuwe concept naar buiten dragen en dit resulteerde in de winst van de Nationale Citymarketing Trofee 2018!

Fysiken

Fysiken is een moderne specialistische praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam Oost, in 2018 door dr. Camille Neeter opgericht. Fysiken betekent “je fysiek” in het Zweeds. Het logo is geïnspireerd op een trainingsapparaat dat de Zweedse fysioloog Gustaf Zander halverwege de achttiende eeuw ontwikkelde en waarmee vandaag de dag alle sportscholen vol staan. Kenmerkend voor zijn trainingsapparaten is het instelwiel en dit was ook de inspiratie voor het logo van Fysiken.

Okeanos

2016-2017 was een bijzonder jaar voor de studenten roeivereniging Okeanos, ze bestonden 60 jaar. Om dit 12e lustrum te vieren ging de hele huisstijl voor één jaar op de schop. Dit resulteerde in een nieuwe huisstijl, bijpassend kleding, bladen en een heus boek over de geschiedenis van Okeanos.